Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Finalizarea cursurilor TIC în județul Călărași- proiect ACCES

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Iunie 2015

ACCES BANDA SIGLE

S-au finalizat cursurile TIC pe ACCES !

                                                            17.06.2015

            Proiect adresat femeilor angajate în sistemul sanitar public sau privat

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță finalizarea derulării cursurilor de calificare din cadrul proiect strategic întitulat „.Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piața inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat.

15 femei din județul Călărași au finalizat astăzi sesiunea de formare continuă cu o durată de 40 de ore, pentru dezvoltarea abilitaților IT. Cursurile s-au încheiat prin evaluarea cunoștințelor dobândite prin participarea la acest curs. Rata de promovabilitate a fost de 100%, astfel 15 femei vor primi diplome recunoscute de ANC, diplome ce recunosc competențele și cunoștințele acumulate pe perioada desfășurării calificării.

Cursul a fost oferit gratuit în cadrul proiectului și a venit în întâmpinarea nevoilor persoanelor active în sistemul sanitar prin implicarea acestora în activități centrate pe dezvoltarea competențelor necesare la locul de muncă (informatizarea sistemului sanitar, introducerea noilor tehnologii etc), precum și actualizarea cunoștințelor în domeniu pentru a deveni mai competitivi pe piața muncii. Proiectul contribuie la promovarea utilizării tehnologiei informației și comunicării, dar și la promovarea îmbătrânirii active în sistemul sanitar din Romania.

Persoane de contact din partea OAMGMAMR:

Vergilia Florea, Coordonator proiect, Telefon: 0745810772;

Adriana Cârnu, Expert promovare, Telefon: 0724293493

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.