Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Hotărârea nr. 749 din 24 iunie 2009

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Iulie 2009
Guvernul a aprobat la sfârşitul lunii iunie, prin Hotărârea nr. 749 din 24 iunie 2009, Nomenclatorului domeniilor, a structurilor instituţiilor de învăţământ superior şi a specializărilor/programelor de studii universitare de licenţă acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu organizate de acestea.

Documentul a fost publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 465 din 6 iulie 2009, iar cei interesaţi să urmeze cursuri în învăţământul superior pot consulta Hotărârea de Guvern pentru a fi siguri că urmează forme de învăţământ acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu.

Art. 6, alin (2) menţionează că „La specializările/programele de studii care nu se mai regăsesc în prezenta hotărâre nu se mai organizează admitere începând cu anul universitar 2009 – 2010”.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.