Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

NOI COMPETENTE OBTINUTE IN CADRUL PROIECTULUI EUROPEAN

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 19 Decembrie 2014

“Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” 

 Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, beneficiar al proiectului “Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, a organizat in perioada 16-17 decembrie 2014 pentru 100 de persoane din grupul tinta din Bucuresti, examenele de finalizare la cursurile de calificare de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Pe parcursul celor 360 de ore, sustinute pe o perioada de 4 luni de zile, 100 femei inscrise in grupul tinta au beneficiat de pregatire teoretica si practica, in calificarile de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Cursurile s-au finalizat cu succes prin participarea cursantelor la examenul de evaluare a cunostintelor dobandite, prin testare teoretica si proba practica. Desi emotiile cursantelor au fost mari, totusi au fost constructive, fapt reflectat in rezultatele foarte bune obtinute la examene, avand o promovabilitate de 100% si media generala de 9,72.

Participantele din cele 2 grupe de Baby sitter si cele 2 grupe de Ingrijitoare batrani la domiciliu, evaluate de reprezentantii de la Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) , vor primi diplome recunoscute la nivel national, eliberate de ANC, fiind astfel recunoscute competentele si cunostinte acumulate pe intreaga perioada a desfasurarii cursurilor.

Cele 100 de femei, vor beneficia de o subventie acordata in cadrul proiectului in valoare de 1068 lei iar 10 din cele 100 de participante din prima serie vor avea posibilitatea sa participe la vizite de lucru transnationale la partenerul transnational Consejo General de Enfermería (Spania).

Din luna ianuarie 2015, in cadrul proiectului vor incepe 4 cursuri noi, Baby sitter și Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, pentru înca 100 de femei din grupul țintă pe regiunea Bucuresti-Ilfov.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.