Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Norme pentru drogherii

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2011
Ministerul Sănătăţii a aprobat prin Ordinul de Ministru nr.962 din 29.07.2009 Normele privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea farmaciilor şi drogheriilor.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial nr.538 din 03.08.2009 şi defineşte termenul de drogherie, amplasarea, amenajarea spaţiului etc, modul de desfăşurare a activităţii, atribuţiile farmacistului şi ale asistentului de drogherie etc.

Art. 50, (3) prevede: „Drogheria este condusă de farmacistul-şef sau asistentul de farmacie şef, care desemnează pe perioada absenţei sale din unitate un înlocuitor cu aceeaşi calificare. În lipsa înlocuitorului cu aceeaşi calificare unitatea se închide”.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.