Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Organizarea Sesiunii de training transnaționale

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 26 Ianuarie 2012

1Organizarea Sesiunii de training transnaționale cu tema „Dezvoltarea competențelor personalului din unitățile medicale cu rol de tutori pentru pregătirea practică a elevilor școlilor sanitare, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor”

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas România,  Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța, anunță organizarea sesiunii de training cu tema „Dezvoltarea competențelor  personalului din unitățile medicale cu rol de tutori pentru pregătirea practică a elevilor școlilor postliceale sanitare, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor”, în perioada 2-5 februarie 2012, la Poiana Brașov.

La eveniment participă 80 de tutori, înscriși în grupul țintă al proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”.

Sesiunea de training este a treia dintr-o serie de 6 sesiuni planificate pentru întreaga perioadă de implementare a proiectului, și are drept scop creșterea competențelor tutoriale ale personalului din unitățile medicale din România, în vederea îmbunătățirii  stagiilor de pregătire practică a elevilor școlilor postliceale sanitare din țară.
La sesiunea de training sunt invitați experți în domeniul Nursing atât din România cât și din partea partenerului transnațional dinSpania.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing.  Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, web: www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com, sau vizitați site-ul proiectului: http://ascri.ro/transnational/. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte in oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la școala la viata activa.”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.