Definiția actului de nursing Asistenţii medicali | Vocea celor care conduc: Sănătatea este un drept fundamental Acoperire Universală cu Servicii Medicale Ziua Mondială a Sănătății 2018 Atelier pe tema protecției datelor cu caracter personal organizat la București Reuniunea comună a medicilor șefi, asistenților șefi și dentiștilor șefi
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Evenimentul „Problematica diabetului în România” | Palatul Parlamentului, 5 aprilie 2016

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 07 Aprilie 2016

„În prezent trebuie să se înțeleagă că educația terapeutică este atât de importantă încât simplu tratament medical pentru diabetic fără demararea procesului educativ este privit ca inadecvat. Asistenții medicali trebuie să își aducă o contribuție pe măsura întregului lor potențial la educația pacientului.” a susținut Dl. Mircea Timofte, Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în cadrul dezbaterii „Problematica diabetului zaharat în sistemul medical românesc: importanța prevenției și educației în sănătate” de la Palatul Parlamentului care a avut loc pe 5 aprilie.

În cadrul dezbaterii, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a susținut o prezentare care a subliniat rolul extrem de important al asistentului medical în educația terapeutică.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Administrației Prezidențiale, Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, Comisiei pentru Sănătate Publica din Senatul României, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și Colegiul Medicilor din România.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.