Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Teste pentru asistenţi medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 07 Octombrie 2013

Lucrarea „Teste pentru asistenţi medicali” pe care o propunem sub egida Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a fost gândită pe baza noţiunilor actuale şi se doreşte a fi un instrument operativ în pregătirea viitoarelor examene de specialitate a asistenţilor medicali.

teste2009[1]

Cu speranţa că aceste teste se vor dovedi un sprijin important şi util în instruirea şi perfecţionarea profesională a dumneavoastră urăm succes tuturor celor ce vor încerca să le rezolve!

Autorii: 
Viorel Gherghina,
Mircea Timofte,
Gheorghe Nicolae

Semnatarii volumului au cedat OAMGMAMR drepturile de autor.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.