Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Voluntari pentru Haiti

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2013

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România face apel la membrii organizaţiei să se implice în derularea Proiectului Salvaţi Haiti.
Proiectul a fost iniţiat de Federaţia Asociaţiilor Române din Europa, (FADERE), Asociaţia Apărătorii Banilor Publici (APB) şi Deputatul Dănuţ Liga şi are drept scop, pe lângă strângerea de fonduri pentru persoanele afectate de cutremurul recent, şi formarea unei echipe de cadre medicale din România, asistenţi medici şi medici, care să meargă, în calitate de voluntari, în zona afectată.
Organizatorii Proiectului vor asigura transportul, cazarea şi masa.
Plecarea va avea loc pe data de 25 ianuarie, iar echipa va rămâne în Haiti până pe data de 25 februarie.
Cazarea şi desfăşurarea proiectului vor avea loc în cadrul punctului de lucru al ONU HAITI, cu cea mai mare cotă de securitate şi sub pază militară.
Proiectul va fi monitorizat pe tot parcursul de o echipă de la postul de televiziune Realitatea TV.
Asistenţii medicali care doresc să participle la această campanie de voluntariat medical trebuie să se înscrie până pe data de 22 ianuarie. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri: tel. 0213107468, www.oamenipentruoameni.com.ro, presedintefadere@gmail.com.
În situaţia în care decideţi să participaţi la proiect vă rugăm să anunţaţi şi Ordinul la email: arsmedica@oamr.ro.
Cutremurul devastator din Republica Haiti a avut loc pe data de 12 ianuarie, a provocat moartea a peste 200.000 de persoane şi a lăsat peste 3 milioane de sinistraţi. Eforturile de salvare continuă în prezent, iar solidaritatea globală a atins cote record.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.