Definiția actului de nursing Asistenţii medicali | Vocea celor care conduc: Sănătatea este un drept fundamental Acoperire Universală cu Servicii Medicale Ziua Mondială a Sănătății 2018 Atelier pe tema protecției datelor cu caracter personal organizat la București Reuniunea comună a medicilor șefi, asistenților șefi și dentiștilor șefi
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Concurs: înscrie rezumatul lucrării tale științifice și câștigă o bursă de participare la Congresul Internațional al ICN, Barcelona 2017

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 18 Iulie 2016

 

ICN Barcelona 2017

                                        Stimați asistenţi medicali generalişti, moaşe şi asistenți medicali, 

Congresul Internațional al ICN va fi organizat anul viitor la Barcelona în perioada 27.05.2017-01.06.2017. Pentru că dorim să susținem parteneriatul nostru atât cu această organizație cât și cu Consejo General de Enfermeria, care și-a asumat organizarea acestui eveniment, unul dintre obiectivele noastre este să reprezentăm cu profesionalism Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Din România.

Atenția noastră se concentrează pe conținutul Conferinței și pe recunoașterea noastră ca organizație profesională, prin lucrări științifice interesante și utile participanților la conferință, prin care să împărtășim din experiența și cunoștințele asistenților medicali din România.

De aceea, OAMGMAMR organizează un concurs pentru cei care doresc să participe la Congresul Internațional al ICN pentru a prezenta lucrări științifice. Cei interesați să se înscrie în competiție trebuie să conceapă un rezumat al lucrării pe care intenționează să o susțină, premiile concursului constând în acoperirea cheltuielilor de participare pentru primii trei autori care vor obține cel mai mare punctaj în urma preselecției rezumatelor.

Astfel, până pe 05.09.2016, așteptăm pe adresa secretariat@oamr.ro propunerile de rezumate, urmând ca în perioada 05.09.2016-08.09.2016 acestea să fie evaluate de o comisie coordonată de Dna. Venera Botescu, Manager programe dezvoltare instituțională în cadrul OAMGMAMR.

Rezultatele vor fi comunicate pe 12.09.2016. Anexat acestei invitații veți regăsi un regulament pentru rezumatele pe care veți dori să le înscrieți în concurs.

Detalii complete despre conferință pot fi accesate pe website-ul evenimentului http://www.icnbarcelona2017.com/en/.

Așteptăm cu interes rezumatele pentru a creste gradul de participare activă a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Din România la Congresul internațional al ICN din 2017!   

Preşedinte,
Mircea Timofte

Regulament pentru rezumate poate fi descărcat aici.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.