„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

OAMGMAMR acordă 3 burse de participare la Congresul Internațional al ICN, Barcelona 2017- rezultatele concursului

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 12 Septembrie 2016

În această vară, OAMGMAMR a lansat un concursîn urma căruia, 3 membri ai organizației au avut posibilitatea să câștige burse de participare la Congresul Internațional al Consiliului Internațional al Asistenților Medicali, ce va fi organizat anul viitor la Barcelona, în perioada 27.05.2017-01.06.2017. 

Persoanele interesate să intre în competiție au transmis către OAMGMAMR un rezumat al lucrărilor pe care intenționează să le susțină în cadrul Congresului Internațional al ICN din Barcelona.

Premiile concursului constau în acoperirea cheltuielilor de participare pentru primii trei autori, care au obținut cel mai mare punctaj, în urma evaluării rezumatelor.

La finalul procesului de evaluare a rezumatelor înscrise în competiție, comisia de evaluare acordă cele 3 burse de participare la Congresul Internațional al ICN, colegelor noastre:

– Mihai Dana Nicoleta, filiala Iași

– Sânpetreanu Adina Luminița, filiala Cluj

– Crîșmaru Coca-Stela, filiala Botoșani

 

Felicitări tuturor participanților!

OAMGMAMR

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.