Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Sesiune de training la Sinaia

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 30 Martie 2011

 1

„Desfășurarea primei sesiuni de training transnaționale a tutorilor cu rol în pregătirea practică a elevilor școlilor postliceale sanitare din România”

În perioada 24-27 martie 2011, a avut loc la Sinaia, sesiunea de training cu tema „Dezvoltarea competențelor  personalului din unitățile medicale cu rol de tutori pentru pregătirea practică a elevilor școlilor sanitare, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor”, organizată deOrdinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas România,  Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța.

Evenimentul a fost primul organizat în cadrul proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”, dintr-o serie de 6 sesiuni de training transnaționale dedicate unui grup țintă de 200 de tutori selectați din toata țara, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor școlilor postliceale sanitare .

Agenda sesiunii de training a cuprins o serie de prezentări și dezbateri susținute de experți în domeniul Nursing din partea partenerilor transnaționali dinIrlanda și Spania, tutori de practică, coordonatori de practică, echipa managerială a proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din
Str. Ing. Zablovschi, nr.76, sector 1 Bucureşti, web: www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com.
Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Aine Mc Hugh- An Board Altranais (63.044 kB)
Michael Connolly-UCD (64.518 kB)
Prezentare Crin Marcean-Fundeni (120.045 kB)
Prezentare Gabriela Dediu (492.545 kB)
Prezentare Viorel Spatariu (198.855 kB)
Prezentare-Isabela Barbu-Fundeni (135.814 kB)
PrezentareThomas Kearns-An Bord Altranais (575.972 kB)
Rita Collins_ propunere program tutori in Irlanda (118.374 kB)
Suport curs Ladinia Ardeu (310.939 kB)
Suport curs tutori Dana Butoi (150.692 kB)

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.